Meistä 2018-11-04T23:34:40+02:00
Icon

TERVEDX TIIMI

TerveDx:n taustalla olevilla henkilöillä on kaikilla vahva kokemus omalta alaltaan. Tiimissä yhdistyy hyvinvointiteknologiaosaaminen, tekoälyosaaminen, apteekkipalvelut, terveydenhuollon osaaminen ja laboratoriopalveluiden tarjoaman hallinta.

Tiina Vaitomaa
Toimitusjohtaja

Apteekkari ja apteekkialan uudistaja yli 20 vuoden kokemuksella. Kansainvälisesti palkitun hyvinvointiapteekkikonseptin pilotoija Suomessa.

Vladislav Jumppanen
CTO

Kokenut start-up yrittäjä ja teknologiaosaaja IoT:n, pilvipalveluiden ja tekoälyn alueella.

Teemu Arina
Teknologinen asiantuntija

Itsensä mittaamisen pioneeri, Leonardo Award -palkinnon saaja ja Biohakkerin käsikirjan kirjoittaja.

Olli Sovijärvi
Lääketieteellinen asiantuntija

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pioneeri ja Biohakkerin käsikirjan kirjoittaja.

YRITYKSEMME

VISIO

Nykyinen terveydenhuolto on sairauden huoltoa. Maailma tulee siirtymään yhä enemmän kohti ennakoivaa terveydenhuoltoa. TerveDx:n missiona on olla maailman johtava digitaalinen hyvinvointikeskus verkossa, joka palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti saavuttamaan parhaan mahdollisen hyvinvoinnin.

ARVOLUPAUS

Palvelumme avulla käyttäjät pääsevät laboratorioanalyyseihin nopeasti, helposti ja edullisesti. Palvelu antaa työkaluja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja ylläpitoon.

YRITYS

TerveDx on digitaalinen hyvinvointikeskus, joka kehittää verkkopalvelua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi hyödyntämällä kattavia laboratoriomittauksia, parhaita hyvinvointisovelluksia ja kehittyneintä tekoälyä.